Get Adobe Flash player

Karikagyűrűk

    Karikagyűrű készítésnél hozott aranyát (14 karátos) 13 000 - 15 000 Ft/gramm áron számítjuk be, az elkészített gyűrűk súlyának mértékében.

     A hozott aranyból veszteséget számítunk le.

    Érdeklődjön elérhetőségeinken!

     A fotókon szereplő karikagyűrűket  ezüstből is elkészítjük!

 

Kedves Érdeklődő!

Nagyon sok szeretettel köszöntjük „Karikagyűrűk” oldalunkon.

A feltüntetett karikagyűrűk között megtalálható a Klasszikus karikagyűrű, a Modern karikagyűrű,és az Exkluzív karikagyűrű. Ha valamelyik típus elnyeri tetszését. akkor a szegedi, kellemes hangulatú irodánkban telefonos időpont egyeztetést követően meg is tekintheti azt.

Az oldalon szereplő valamennyi modell személyre szabottan készül, így az árak is eltérőek lehetnek. Megrendeléskor közösen tervezzük meg a megfelelő darabot. A karikagyűrűk színében, szélességében történő esetleges változtatásokat, módosításokat rugalmasan kezeljük.

Sokéves tapasztalatunk, hogy nincs felemelőbb, boldogabb érzés megrendeléskor, mint részt venni a karikagyűrű megtervezésében, készítési folyamatában. Igény szerint nyers állapotában megmutatjuk a készülő darabot, s ezt követően, (ha minden megfelel) jöhetnek a végső finom munkálatok.

Ha Ön is szeretne betekintést nyerni karikagyűrűje elkészítésébe, várjuk sok szeretettel!

Amennyiben nem találna a karikagyűrűk között ízlésének megfelelőt, szívesen segítünk saját elképzelése megvalósításában is.

Ízelítőül tekintsen meg néhány modellt karikagyűrűinkből!

A képek fölötti névre kattintva részletesebb leírást találhat karikagyűrűinkről!