Get Adobe Flash player

Információk

Az ügyfélfogadás előzetes telefonos megbeszélés, időpont egyeztetés alapján történik, de irodánkat bejelentkezés nélkül is felkeresheti minden hétfő - péntek 10 - 17 h között.

Címünk: 6720 Szeged, Tisza Lajos körút 41. (Postapalota)  II. emelet 204.

Telefonszámunk: +36-30-278-4661

Megrendelés

 

 

A megrendelés a személyes találkozó után, az erre a célra kialakított, kellemes hangulatú irodánkban történik. A megtervezett ékszer, karikagyűrű kiválasztása után a pontos adatokat feljegyzeteljük, melyről a megrendelő is kap dokumentumot. Az árakat nagymértékben befolyásolhatja a kívánt ékszer, karikagyűrű súlya, exkluzivitása, és a drágakövek milyensége, mennyisége.

Fizetés

Megrendeléskor a megállapított irányár 30-50%-át kell kifizetni készpénzben, vagy átutalással.

Törtarany beszámítása esetén az előleg változó. A hozott tört aranyat az aktuális napi felvásárlási árnak megfelelően számítjuk be. A karikagyűrűk, megrendelt ékszerek teljes árát is fedezheti törtarany.

Határidő

Az ékszerek, karikagyűrűk elkészítési határideje általában 2-4 hét.
Eltérés azonban lehetséges abban az esetben, ha a megrendelt darab összetettebb munkát igényel./Kőcsiszolás, vésés…/

Erről természetesen a megrendelő előre tájékoztatást kap.

Csomagolás

Iroda

Az ékszereket igénynek megfelelően csomagoljuk. A karikagyűrűkhöz exkluzív dobozt ajándékozunk.

Garancia

Az általunk készített ékszerekre teljeskörű garanciát vállalunk. A műhelyeinkben elkészített darabokat a Magyar Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság fémjelzi. A drágakövekhez minőségi tanúsítványt csatolunk, mely tájékoztatást ad a kövek tisztaságáról, csiszolásáról, súlyáról, színéről.